apartament turistic a Sant Pol de Mar

0
5

http://turismedetemporada.blogspot.com/

casa apartada del poble amb vistes al mar i amb vistes al sot de golinons, una zona verda del municipi de Sant Pol de Mar on encara es practica el cultiu de la maduixa i altres varietats de verdures , és un lloc ideal per viure la tranquilitat del camp i relaxar-se amb el so ambient de grills i granotes.
T’oferim al mateix temps una gran varietat d’activitats d’oci que es poden practicar a la zona del maresme com són sortides organitzades en btt o en Kayak per l’empresa www.bttmont.com o excursions en vaixells que es mouen per les platges de calella , blanes i lloret recorrent tota la costa o buscant cursos de navegació a vela en els clubs nàutics de la zona més propera, l’embarcació més popular a la zona del Maresme és el patí, una embarcació senzilla tipus catamarà que es maneja sense timó i es controla únicament a través del pes del navegant i amb l’ajuda d’un rem puntualment.

També es poden aprendre a muntar a cavall a la hipica de calella oa la hipica de Sant Pol de mar, en funció de l’estil i el poder adquisitiu del client suggerim una o altra hípica, també per proximitat la de Sant Pol de Mar cau molt més a prop. Convé també aprofitar les activitats culturals que es viuen a Sant Pol i Calella aprovechano ambdues festes Majors a l’estiu per gaudir de la música i altres manifestacions culturals més tradicionals.
A Sant Pol també hi ha un festival de Jazz a l’estiu i una breu mostra de música clàssica a l’ermita de Sant Pau.

Des de la pàgina t’oferirem suggeriments de rutes properes que es poden fer caminant o amb bicicleta normal o amb bicicleta elèctrica.
Aconsellem també acostar-se un dia al club de petanca de Sant Pol on es desenvolupen regularment campionats interns o externs amb altres clubs.

A la vall de Golinons encara és possible trobar-se amb agricultors que venen directament el producte del seu hort, ja siguin verdures de tot tipus o maduixots com és el cas del Ginesta que ven directament el producte del seu hort.

I com a màxim atractiu des de Sant Pol de Mar es pot accedir a diferents platges, dues d’elles nudistes, una més a prop de Canet de Mar i l’altra més a prop de Calella gairebé per sota del far de Calella de la costa o calella de Mar, no són aigües netes i cristal.lines tot l’any però la seva qualitat supera la d’algunes platges més properes a Barcelona.

casa rural al montnegredades  de contacte:  santpolbarcelona@gmail.com

pronto publicaremos un calendario online para que puedas ver la disponibilidad de la casa.

para cualquier consulta previa tambien puedes llamar a Anna al 690.84.55.49

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada