Asociación educativa especializada en la organización de actividades veraniegas infantiles y juveniles

0
321
Misión

Dar a conocer actividades y recursos que faciliten, diviertan, y mejoren la vida de un niño moderno

Descripción de la empresa

Asociación educativa especializada en la organización de actividades veraniegas infantiles y juveniles

casal

En algun lloc perdut de l’Amazònia viu una tribu que rebutja tot contacte amb l’home civilitzat. Fa uns quatre anys una cadena de TV francesa (Nicolas Hulot Usuhaia) va tenir l’oportunitat de compartir amb ells una setmana, durant la qual es va filmar un documental molt interessant. Entre altres coses, es mostrava la “jornada laboral” dels nens, que consistia en agafar durant un parell d’hores els peixos que baixaven per un petit rierol, a la vora del poblat. I la resta del dia la passaven jugant i fent això que nosaltres anomenariem “experimentar”. Tota la canalla era capaç de fer foc, elaborar cordes, caçar serps -el seu pitjor enemic, juntament amb el jaguar-, cuinar, orientar-se al mig de la selva, i construir una cabana. És a dir, sabien com sobreviure en un mitjà, a la vegada idílic, i tan sumament ferotge.

 

I van començar a arremolinar-se les preguntes: Els nostres nens -urbanitas purs- podrien sobreviure a un mitjà tan hostil? Els hi agradaria viure de la mateixa forma que la tribu del reportatge? Què és el màxim comú tripisor? I el mínim de punts múltiples? Què és una xerinola estrombinoscòpica?

 

Mentre ens arriben las respostes -creiem que trigaran una mica- hem agafat per les banyes el dia a dia d’aquesta societat urbana a la qual ens veiem abocats a viure. I ens hem adonat de que seria molt divertit, lúdic i enriquidor, que els nens puguessin aprendre al llarg del Casal tota una sèrie de feines, ocupacions i activitats que, o bé els hi poden facilitar la vida, o bé els hi poden mostrar com s’espavilaben els nostres avantpassats. És una simple qüestió d’enriquiment…del bó. I unes quantes ganes de sumar coneixements als que, segurament, ja tenen.

 

Teléfono –665 88 29 80

Dirección de correo electrónicocasaljoggidalmar@gmail.com

Sitio webhttp://www.casalestiujoggidalmar.com/Cas…

casal-2 casal-3 casal-de-estiu-casal-de-verano

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.