Catalunya independent pero amb d´altres politics que no tinguin deutes pendents amb les caixes i els bancs

0
196

Amb en Artur Mas no hi podem comfiar, al menys per aconseguir la independència, si te majoria suficient buscarà pactar amb Espanya i accepatarà el que li donguin. Despres dirà que és el millor que s’ha aconseguit mai a la història!
Abans mirarà de fer un referendum (o consulta) que no farà perquè no el deixaràn, llavors diu que anirà a “plorar” a Bruseles, allà li diran que prenen nota però que no hi poden fer res. A continuació pactarà amb el PP.
El que cal (un cop fallida la tentativa de consulta), és proclamar la independència des de una majoria política del Parlament. Això és el que proposa Solidaritat Catalana i és l’ únic camí cap a la llibertat. Si Espanya fos un país democràtic com la Gran Bretanya, es podria anar per la via consultiva, però com que només ho fan veure, cal anar per la via dels fets consumats, saltar-se la legalitat vigent i la “sacrosanta” constitució feta pels feixistes. No te res de extraordinari, és el camí que segueixen els països que volen assolir la independència.
Als de CiU no els interessa la Independència, a Espanya estàn més còmodes, i protegits de que ningú els demani comptes per les seves “irregularitats”, entre altres coses perquè els espanyols son encara més corruptes que ells. Els uns tapen les vergonyes als altres. La campanya del PP dient que els de CiU son independentistes només és un “bluff” per fer-los passar pel que no son i així els voti la gent innocentment, pensant-se que voten per la independència. De passada els del PP queden bé amb la seva parroquia.
Amb lo únic que en Mas és honest és en quan diu que vol un estat propi (però sense definir de quina mena d’estat està parlant, a Baviera, a Colorado o al Yucatan, també tenen un estat propi) i quan s’abstè de pronunciar la paraula independència, li agrada més la paraula “interdependència” però això ja és (més o menys) el que tenim ara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.