El programa de ràdio Vaparir de flaixbac desde el circuit de catalunya amb motiu de la cursa de motos GP 2016

0
446

El divendres passat hem tingut l´oportunitat de conèixer molt d´aprop a l´equip de les persones que fan possible el programa “Vaparir” de Radio Flaixbac. Ha sigut en el circuit de Montmeló amb motiu de la cursa de Moto GP el passat cap de semana. Realment no els coneixia gaire perquè el temps que li he pogut dedicar dins la meva rutina diària és molt limitat. Durant tot el curs, ha sigut llevar-se, escoltar una mitja hora el programa de ràdio, mentre preparem les coses per sortir de casa i sortim a les 8 menys 7 minuts en direcció a l´institut Ernest LLuch i jo en la mateixa direcció però amb l´objectiu de quedar-me al Centre Esportiu Joan Miró.

L´ambient del programa que vaig poder veure el divendres passat és agradable , alegre i es fa molt simpàtic escoltar-los perquè, en el fons, son bastant ” cachondos mentals “.
Veient-los treballar en directe em costa bastant saber quan estan llegint un guió i quan no. Llavors, improvitzen tot tipus de bromes i comentaris amb la intenció de fer una tertúlia amena i distesa en el temps.

Jo confesso ser-ne una víctima del programa perquè sóc una persona menys feta a la broma. Em trobo escoltant cada dia el programa per culpa de la meva filla adolescent de 15 anys que n´esta molt del programa Vaparir. Jo, per propia iniciativa, mai hauria escoltat més de 5 minuts aquest tipus de programa radiofònic que es podría classificar d´informal, molt de la broma i una mica passat de voltes.

De fet, jo sóc “fan” des de jovenet d´alguns programes que sonen encara a radio-3 molt especialitzats en músiques exòtiques, com per exemple, “trópico útopico” i “sigloXXI “, etc… pero m´adono que, de tant escoltar programes de ràdio en castellà, de vegades no puc evitar acabar pensant o parlant en castellà.

En qualsevol cas, des de l´experiència viscuda veient el programa de ràdio en directe de molt d´aprop, ara estic deixant d´anar tots els matins al gimnàs i aprofito per quedar-me a sentir més estona el programa “Vaparir” de flaixbac fins les 10 del matí.

IMG_0351

IMG_0369

IMG_0383

IMG_0386

IMG_0395

IMG_0398

IMG_0399

IMG_0413

IMG_0414

IMG_0417

IMG_0447

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.