L’Antoni Roura i l’Angels Torrent necesitan ajuda pel seu fill, Sadhuram

1
80

Em dic Sadhuram, tinc 20 anys i visc a Sant Pol. Fa un any em varen diagnosticar una aplàsia medul·lar greu. Es tracta d’una malaltia autoimmunitària en la que les meves defenses ataquen les cèl·lules mare de la sang. Actualment, visc gràcies a transfusions setmanals de sang.
Fa sis mesos, em van realitzar un tractament immunosupressor per intentar curar- me la malaltia. Malauradament, el tractament no ha donat resultats i ara l’equip d’hematòlegs de la Vall d’Hebron em proposen fer un trasplantament de medul·la. No obstant això, i per raons genètiques (sóc originari del Nepal), trobar un donant compatible és molt complicat.
És per això que et faig arribar aquest escrit. Si coneixes alguna persona originària d’Àsia, fes-li saber que fent-se donant de medul·la òssia podria salvar moltes vides com la meva. Fer-ho és molt senzill, només cal adreçar-se al hospital més proper amb banc de sang i realitzar-se una analítica de sang.
La donació de medul·la no suposa cap perill pels donants, consisteix bàsicament en una extracció de sang. No és tracta doncs, d’una operació quirúrgica i en unes quantes hores el donant recupera tota la sang que li ha estat extreta.
En aquesta web pots trobar tota la informació del procediment: http://www.fcarreras.org/ca/donants-de-medul-la-òssia_194

aplasia-medular

1 COMMENT

  1. Casa del Tibet a Barcelona i parlar amb el monjo Thubten Wangchen que, avui, és a Barcelona. L’adreça de la Casa del Tibet a Barcelona és carrer Rosselló, 181, telèfon 93 207 59 66, i atenen els dimarts. M’agradaria tenir el correu electrònic d’en Sadhuram.

    Georgina Jordana
    professora de català del Bisbe Sivilla

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.