On vas, envàs? duptes i pàgina oficial

0
163

El videoclip de la cançó “On vas, envàs?” forma part de la campanya amb el mateix nom i que fomenta la recollida selectiva d’envasos a l’àrea metropolitana de Barcelona. Les imatges s’han gravat a diferents municipis amb la col•laboració simpàtica i espontània de tothom qui es va engrescar a ballar al ritme de la cançó. A més, el videoclip explica l’emotiva relació entre el protagonista i diversos envasos que formen part de la seva vida quotidiana, dels quals un dia ha de desfer-se’n i llençar-los als contenidors de recollida selectiva.
És una campanya de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb el suport d’Ecoembes i Ecovidrio.
http://www.onvasenvas.cat

http://www.onvasenvas.cat/separa-i-recicla-2/

 

Separa i recicla

Separar els residus és el primer pas per facilitar el procés de reciclatge i no malbaratar productes que encara poden tenir una vida més llarga.

Cadascú de nosaltres genera de mitjana prop de 500 kg de brossa a l’any, i la majoria es pot reciclar! A casa, a la feina i a l’escola, és important separar correctament les deixalles i dipositar-les als contenidors de recollida selectiva: el groc per als envasos de plàstic, el verd per al vidre i el blau per al paper i cartró. Així facilitem el procés de reciclatge dels materials i aconseguim que no arribin tants residus als abocadors.

Als contenidors de recollida selectiva, hi van tots els envasos identificats amb el símbol del punt verd. Aquesta marca indica que els fabricants compleixen la llei i col·laboren en el sistema integrat de gestió d’embalatges; això garanteix que els envasos es reciclaran sempre i quan es dipositin als contenidors de recollida selectiva corresponents.

Posa’t en marxa i llença cada envàs allà on calgui! Aconseguiràs donar un nou valor als residus i estalviar els recursos naturals que s’utilitzarien per elaborar productes nous.

El videoclip de la canción “On vas, envàs?” forma parte de la campaña con el mismo nombre y que fomenta la recogida selectiva de envases en el área metropolitana de Barcelona. Las imágenes se han grabado en diferentes municipios y con la colaboración simpática y espontánea de todos los que se animaron a bailar al ritmo de la canción. Además, el videoclip explica la emotiva relación entre el protagonista y diversos envases que forman parte de su vida cuotidiana, de los que un día tiene que deshacerse y depositar-los en los contenedores de recogida selectiva.
Es una campaña del Àrea Metropolitana de Barcelona, con la colaboración de Ecoembes y Ecovidrio.
http://www.onvasenvas.cat

http://www.onvasenvas.cat/separa-i-recicla-2/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.