Podria ser que TV3 estigués responent a interessos de les farmacèutiques? -recollir firmes per a que a La Marató de TV3 sobre la diabetis i l’obesitat es doni la veu a Josep Pàmies i a l’Associació Dolça Revolució.

0
308

A l’eslògan publicitari de TV3 se’ns diu que una diabetis és per tota la vida i que no té cura.

En canvi, en Josep Pàmies i l’Associació sense ànim de lucre Dolça Revolució asseguren que, gràcies a l’stevia, la diabetis tipus 2 es cura.

esteviaL’Associació Dolça Revolució fa tres anys que demana a TV3 l’oportunitat d’explicar tot el que s’està fent per curar les malalties protagonistes de La Marató i, en canvi, TV3 li veta l’opinió.

Per què? Podria ser que TV3 estigués responent a interessos de les farmacèutiques? Podria ser que aquesta indústria només volgués alleugerir els símptomes de les malalties i no pas curar-les? Perquè, és, clar, si es curessin del tot, perdrien ingressos…

Mireu el vídeo en el qual la Dra. Àngela Pallarès (Universitat Ramon Llull de Barcelona), explica que, farta d’intentar la investigació reglada a Catalunya amb l’stevia per la diabetis, se’n va haver d’anar al Marroc a fer-ho, amb un èxit extraordinari.

I el que és més trist és que, malgrat que està demostrat amb desenes d’estudis que l’stevia pot curar la diabetis tipus 2 i millorar moltíssim la tipus 1, no es permet fer investigació clínica amb humans. Per què? Potser perquè se’ls acaba el negoci a una indústria farmacèutica que reconeix uns beneficis anuals de 450.000 milions de dòlars?

Demanem un periodisme independent a TV3 i volem que doni la veu a Josep Pàmies i a l’Associació Dolça Revolució!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.