Si vols la independència… no votis convergència! – Els de CiU només estan interesssats a continuar “marejant la perdiu”

0
159
Si vols la independència… no votis convergència!
A can CiU només estan interesssats a continuar “marejant la perdiu” per tal de mantenir-se en el “poder” de la Catalunya autonòmica, continuar cobrant: primer de diputats, quan pleguin d’ algun silló a Abertis i entre mig… del que pugui “caure”.
A la que passin les eleccions, i sobretot si treuen un resultat prou bò, tornaran a l’ autonomisme de tota la vida i s’oblidaran de referendums, consultes i il·lusions.
Amb l’excusa que no els deixen fer-lo, i despres d’anar-se a queixar a Bruseles (on els diran que a ells que els expliquen…) tornaran a pactar (amb il·lusió!) amb Madrid i el PP a canvi d’alguna tonyina en lloc de la morralla habitual del “peix al cove”, això si, “la barca” la continuaran governant els de sempre: els espanyols. Per a ells (els espanyols)…. cap problema, a l’endemà incumpliran un cop més el que hagin pactat i aquí pau i allà… a la glòria!
Ull !! ara sembla que fan un discurs independentista, però mirat el programa electoral. Parlan d’estat propi… però estat propi també en tenen a Baviera, a Texas o a Yucatán, i no són independents. 
Només si altres partits independentistes els condicionen (amb escons, després de les eleccions) potser tiraran cap a la consecució d’un estat independent.
Si no és així, Catalunya continuarà baixant pel pedregar. Més crisi, més espoli, més atur, més gent jove marxant a l’estranger a treballar.
Si vols la independència, vota Solidaritat Catalana per la Independència (SI), amb coratge! (oblidem-nos de ilusions).
La independència és possible si hi creiem i volem aconseguir-la de veritat.
Europa i el món sencer (amb excepcions) ens donarà suport si demostrem que sabem el que volem i estem decidits a aconseguir-ho democràticament.
Els antics inmigrants espanyols estan en una gran part integrats i també s’adonen de que cal independitzar-se per fer progressar el país i la societat. Ells també en sortiran beneficiats.
Pel que fa a la llengua… que potser s’hauran de examinar de català? Els nens si, però els nens catalano parlants també s’han d’esforçar per aprendre gramàtica. O és que el francès és més fàcil? Que potser ja no  podran continuar utilitzant el castellà si volen?
D’acord que hi ha una part (minoritària) d’ells refrectària, però també hi ha catalans de nissaga de socarrel que hi estan en contra i això si que és trist…
Els de fora, quan tornen a les seves terres d’origen i veuen com viuen els seus parents d’allà i com els tracten a ells (de catalans insolidaris) també s’adonen de que cal acabar amb aquesta situació.
Al cap i a la fi, ni caldrà posar cap frontera, ni quedaràn més allunyats del que n’estan ara, Ja ens agradaria poder trasladar el territori de Catalunya al mig del Carib! Però continuarem a la península ibèrica.
Noi! Una mica de coratge i més fe en el futur del nostre poble!
Vols futur per la teva filla?
Vols que visqui en un país lliure?
Vols que visqui en un país democràtic, tolerant i progressista?
Vota per la independència!
Sense por!
Vota SI !!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.