El catalonian Man- #25N2012 – Votem Solidaritat, el vot més clar i seriós per garantir el camí cap a la independència!

0
112

Aquesta enquesta no està cuinada pel grup Godó i demostra que, tot i els intents per desmoralitzar els nostres votants, Solidaritat Catalana tindrà representació i grup propi al Parlament.
La Vanguardia ens vol fer creure que qui treurà representació serà la CUP per tal de minar els nostres votants i així desfer-se de CUP i SI a la mateixa jugada, els únics que no deuen milions d’euros a caixes i bancs i favors inconfessables a tort i a dret.
La presència al Parlament de SI és imprescindible perquè CiU no es desvii del camí que ara (en campanya) diu voler seguir, i no escolti el cants de sirena que vindran d’ Espanya, prometent l’oro i el moro i proclamant el molt que ens estimen.
Recordem que Ulisses, en el seu viatge a Ítaca, si que va escoltar el cant de les sirenes i els seus acompanyants ho van pagar molt car.
Com més curta sigui la majoria de CiU i més ampli el resultat de les candidatures independentistes, més ens assegurem assolir l’ Estat Català Independent.
Que després no haguem de sentir allò de que l’independentisme només és cosa de “quatre gats” que s’escalfen l’onze de setembre, però que el seny porta la majoria a votar la candidatura autonomista de tota la vida.
Al programa de CiU, d’independència no se’n parla  per enlloc i d’arribar a acords amb els de sempre… per tot arreu.
D’ Estat propi (a seques) també en tenen a Texas, Baviera o al Yucatàn… però no son independents. 
Votem Solidaritat, el vot més clar i seriós per garantir el camí cap a la independència! .
Creixement dels partits sobiranistes i estancament de les formacions espanyolistes. L’enquesta elaborada per cronica.cat mostra que els partits que CiU, ERC i SI, així com també ICV, millorarien els resultats que van obtenir fa dos anys. Així, Convergència i Unió, que està patint desgast a l’equador de campanya fruit d’episodis polèmics com les declaracions de Duran i Lleida, l’actuació dels Mossos el 14N i potser un error d’estratègia de campanya mostrant un candidat messiànic allunyat de la normalitat, només augmentaria 1 o 2 diputats respecte les eleccions anteriors i es quedaria lluny majoria absoluta. Esquerra obtindria entre 14 i 15 representants(actualment en té 10), ICV augmentaria en 2 diputats la seva representació, mentre que SI obtindria 5 diputats i disposaria de grup parlamentari propi.D’altra banda, la intenció de vot als socialistes no dóna mostres de recuperació durant la campanya i tot i ser segona força obtindria 18 o 19 escons. S’observa un transvasament de vot del PP(que perdria un o dos diputats) a Ciutadans, que obtindria 5 diputats i també disposaria de grup propi al Parlament. En el seu conjunt la davallada de l’espanyolisme és important, amb un electorat molt desmobilitzat davant d’aquestes eleccions.

L’enquesta deixa lluny la hipòtesi d’entrada de noves forces polítiques al Parlament. Així la CUP podria obtenir entre 45 i 60.000 vots i Plataforma per Catalunya entre 20 i 30.000, ambdós molt lluny de la representació parlamentària.

Si aquests resultats s’esdevinguessin, ens podríem trobar amb un escenari històric amb CiU sense majoria absoluta i ERC i SI fortes, que podrien forçar la federació nacionalista a obrir el procés d’independència en aquesta legislatura.

*   Fitxa tècnica: enquestes telefòniques fetes entre el 14 i el 16 de novembre, amb una mostra de 1.000 persones majors de 18 anys, empadronades a Catalunya i amb dret a vot, ponderades per edat, sexe i demarcació. Marge d’error total possible ± 2,89%.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.