Efectes secundaris de la victoria electoral de Barcelona en Comú amb Colau com a alcaldesa

0
310

Recient he vist un ciclista del Bicing conduint una bicicleta amb una má perque a l´altre bicicleta del bicing hi duia una maleta de color vermell que feia joc amb el color de la bicicleta, pero anava per la acera del carrer Arago conduint amb molta dificultat, això m´ha fet recordar la promesa trencada del Alcalde Trias que va dir que buscaria una altre empresa per donar servei al bicing de la ciutat.
Ara que la futura alcaldesa Colau es preocupa dels sense sostre que els voluntaris de la associació arrels a tingut a be fer un cens improvitzat a la ciutat, penso que segons quina solució sels hi dongui als sense sostre es podria originar un efecta crida a d´altres ciutats a on estan totalment desemperats, ara en tenen localitzats uns 800 simple vista en espais publics, es calcula que molts altres poden estar dormint dins de fabricas o espais ocupats als poligons industrials.
A veure que pot fer la Colau amb tota aquesta situació sense provocar un efecte crida en altres regions de catalunya o que no vinguin desde altres autonomies.
colau-alcaldesa-barcelona

Colau a Mas: “Demano que actuï com a president i no com a líder de CiU”
L’alcaldable per Barcelona en Comú diu que el govern de Trias no ha comès “cap pràctica il·legal” amb els contractes però en qüestiona l’ètica.

 

 

 

 

Per ajudar a les persones es tindría que fer un seguiment del seu recorregut vital? Com han arrivat al carrer?Quines consecuencies psicologiques han fet posible que estiguin on estan? Han tingut oportunitats en la societat on viuen? Quin politic es capaç de sol.lucionar un problema com aquest? Hi ha algun país del cual podem apendre sobre com resoldre aixó?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.