Mor un dels participants al “V Challenge Barcelona-Maresme- Challenge Barcelona Maresme, l’Ajuntament de Calella i la Federació Espanyola de Triatló expressen el seu agraïment als serveis d’emergència per la professionalitat demostrada.

0
102

triatlon-challenge-barcelona-maresmeChallenge Barcelona Maresme, l’Ajuntament de Calella i la Federació Espanyola de Triatló expressen el seu agraïment als serveis d’emergència per la professionalitat demostrada.

La direcció de Challenge Barcelona, l’Ajuntament de Calella i a Federació Espanyola de Triatló confirmen la mort d’un dels participants a la prova que es desenvolupa aquest diumenge a la comarca.

En els primers metres de la prova de natació, el triatleta ha patit una pèrdua de coneixement, essent detectat per els equips de salvament de la Creu Roja que prestaven servei en aquell indret, els quals han procedit a la seva evacuació a terra, on ha estat atès d’una aturada cardiorespiratòria pels serveis mèdics de l’organització (tres metges i dos DUI), que posteriorment han rebut el suport d’una UVI mòbil del Sistema d’Emergències Mediques desplaçada fins al lloc.

Els serveis mèdics han certificat la mort del triatleta després de practicar les corresponents maniobres de reanimació avançada sense èxit.

La direcció de Challenge, que ha donat suport en tot moment a la família, ha posat a la seva disposició tots els mitjans necessaris per superar aquesta situació. Per la seva banda, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha comunicat el fet al Consolat Britànic, que s’ha posat a disposició de la família.

 

Un participante en el triathlón Challenge-Barcelona Maresme que se está celebrando este domingo con salida y llegada en Calella de la Costa ha fallecido de una parada cardiorrespiratoria según ha informado el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM).triatlon-maresme-barcelona

 

Dos unidades de este servicio se han desplazado a Calella para atender al hombre, de unos 40 años, pero no han podido hacer nada para salvarle la vida. El SEM ha recibido el aviso a las 9.21 horas.

El hombre estaba entre los 1.350 participantes de 36 países de esa prueba de tipo ironman, la más importante que se disputa en territorio español, que toman parte en la prueba, conformada por 3.800 metros de natación, 180 kilómetros en bicicleta y un maratón (42,195 kilómetros) para finalizar.

 

Un participant del triatló Challenge Barcelona-Maresme ha mort d’una aturada cardiorespiratòria a Calella, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima és un home d’uns 40 anys de nacionalitat britànica que ha perdut el coneixement en els primers metres de la prova de natació. Els equips de salvament de la Creu Roja que prestaven servei en aquell indret han traslladat l’home a la sorra, on ha estat atès d’una aturada cardiorespiratòria pels serveis mèdics de l’organització, que posteriorment han rebut el suport d’una UVI mòbil del SEM desplaçada fins al lloc. Malgrat tot els esforços, no han pogut fer res per salvar-li la vida.

L’home participava en aquest triatló internacional que recorre els municipis del Maresme i en què competeixen uns 1.300 atletes de 36 països. La prova inclou 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de bicicleta i una cursa a peu de 42,2 quilòmetres.

Aquesta és la segona mort en una prova d’atletisme en només una setmana. Diumenge passat, un corredor va morir durant la celebració de la Mitja Marató de Sant Cugat. La víctima també tenia uns 40 anys.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.