Noves tendencies del segle XXI que cada dia m´asusten més

0
392

Avui en dia qualsevol amb un minim de recursos pot demanar un crédit puntual a traves del movil, amb lo cual el banc esta fent el negoci del segle, perque no ha necesitat donar explicacions a traves d´un empleat que ajuda a firmar el contracte, el curios que es pogui fer per internet…i el control de la solvencia del que demana el crédit no esta gaire controlat jo diria, només cal falsificar una nómina com ja ho he vist fer-ho i tens un petit crédit disponible. Ho vaig veure fer-ho amb el epopular i ara vaig al banc Sabadell i veig que tenen algo semblant a traves de la Linea Expansió. En aquest cas et poden arribar a deixar fins a 5000 euros a tornar despres amb un TAE bastant elevat segurament i previament havent firmat un contracte amb el banc per tal d´asegurarse´n que despres podran reclamar el seu import i els seus interesos si algo va malament.
Aquesta tendencia m´asusta perque sense comprobar la solvencia dels clients es pot tornar a caure en una segona bombolla o crisis planetaria.

banc-sabadell-prestamos-linea-expansion

Despres la tendencia de trobar cada dia més menjar precuinat també em preocupa perque això voldrà dir que cada dia menjarem amb mes antioxidants, estabilitzadors i altres aditius que fan posible que el producte alimentari duri uns quants dies a la vitrina refrigerada del supermecart o hipermercat.

productos_precocinados-supermercado

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.