Semana de las terrazas 2015

0
402

Del 5 al 14 de junio, más de 60 hoteles abren sus terrazas con ofertas especiales y muchas actividades programadas

El Gremio de Hoteles de Barcelona puso en marcha en el verano de 2011 estaSemana de las Terrazas de los Hoteles de Barcelona. Ahora, en su quinta edición cuenta con más de 60 hoteles participantes y más de 250 actividades programadas del 5 al 14 de junio.

A Vista d’Hotel – Setmana de les terrasses dels Hotels de Barcelona from RV Films on Vimeo.

Esta actividad está enfocada a dinamizar la oferta de ocio de la ciudad y acercar los hoteles a los ciudadanos de la ciudad como un punto de encuentro donde disfrutar de la magia de las terrazas con un precio reducido. Además, año tras año, el número de ciudadanos que se suman a esta cita se incrementa.

Hoteles participantes

Arriba una nova edició d’”A vista d’hotel”, la setmana de les terrasses dels hotels de Barcelona en què uns seixanta establiments obren al públic els espais exteriors.

Un any més, els hotels de Barcelona obren les terrasses durant l’estiu en una nova edició de la iniciativa “A vista d’hotel”, organitzada pel Gremi d’Hotels de Barcelona.

Es tracta d’una experiència única amb vistes inèdites de la ciutat. L’entrada és gratuïta i es presentaran propostes tan diverses com música en directe, tallers gastronòmics, tast de vins, passarel·les de moda, espectacles infantils i màgia, entre altres.

 

– H10 Montcada Boutique Hotel

– H10 Catalunya Plaza Boutique Hotel

– Hotel H10 Port Vell

– Hotel Indigo Barcelona Plaza Catalunya

– Hotel Renaissance Barcelona

– Hotel Serhs Rivoli Ramblas

– Hotel Silken Gran Havana

– Hotel H10 Marina Barcelona

– Hotel Silken Diagonal Barcelona

– Hotel América

– Gran Hotel La Florida Barcelona

– Hotel Attica21 Barcelona Mar

– Hotel H10 Urquinaona Plaza

– Hotel Vincci Gala

– Hotel Barcelona Princess

– Hotel Claris

– Expo Hotel Barcelona

– Hotel Barcelona Catedral

– Hotel Barcelona Center

– Hotel DO Plaça Reial

– Hotel Duquesa de Cardona

– Hotel España

– Grand Hotel Central

– Hotel H10 Itaca

– Hotel Casa Fuster

– Hoteles Condes de Barcelona

– Majestic Hotel & Spa Barcelona

– Hotel Miramar Barcelona

– Hotel Neri

– Hotel Novotel Barcelona City

– Ohla Hotel Barcelona

– Hotel Olivia Plaza

– Hotel Pulitzer

– Hotel Pullman Barcelona Skipper

– Hotel Villa Emilia

– Hotel Granvia

– Hotel Grupotel Gran Vía 678

– Hotel SB Icaria Barcelona

– Hotel Medium City

– Hotel NH Podium

– Hotel Royal Passeig de Gràcia

– Hotel Jazz

– B-Hotel

– Hotel Barceló Raval

– Eurostars Grand Marina Hotel *WTC Barcelona

– Gallery Hotel

– Gran Hotel Princesa Sofía Barcelona

– Hotel Granados 83

– Hotel Fairmont Rey Juan Carlos I

– Hotel 1898

– Hotel Bagués

– Hotel Grums

– Hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona

– Hotel H10 Universitat

– Hotel Omm

– Hotel ZT Villa Olímpic@ Suites

– Hotel H10 Casanova

– Mercer Hotel Barcelona

 

arriba La Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona; 10 dies ( del 5 al 14 de juny) en els quals, com sabeu, l’ambient estiuenc s’instal·la a l’àtic de Barcelona per fer-te viure llargues tardes de diversió i gaudir, juntament amb amics i familiars, de totes les activitats culturals i d’oci programades a les terrasses dels hotels de la ciutat.

A partir del 29 de maig podreu trobar tota la informació de A Vista d’Hotel 2015 a la nostra secció “Setmana de les Terrasses”.

Aquesta iniciativa, que va néixer de la voluntat del Gremi d’Hotels de Barcelona de trencar el gel entre ciutadans i hotels, arriba enguany a la seva 5a edició amb 59 hotels participants i més de 250 activitats gratuïtes.

Música en directe, activitats infantils, zumba, tallers de cuina i tapes gurmet, un d’ells by Nandu Jubany, natació sincronitzada, activitats familiars, tasts gastronòmics, els vins més frescos i estiuencs de Bodegas Torres i molt més t’esperen allà a dalt per celebrar l’arribada de l’estiu… On l’estrès, la calor i l’asfalt es converteixen en relax, en zones de sofàs, en vistes inèdites i rialles entre amics i familiars.

Anar d’hotels és una moda que ha arribat per quedar-se; Potser perquè són espais on et sents de vacances només trepitjant-los o potser perquè ho veiem en les sèries de més glamur de Nova York, però la veritat és que anar d’hotels és una pràctica que guanya cada vegada més adeptes. Pujar a les terrasses suposa deixar enrere l’estrès del dia a dia de la ciutat, suposa gaudir de teus moments d’oci a l’aire lliure i suposa tenir unes vistes inèdites i espectaculars a Barcelona. És una experiència que no deixa de sumar!

Sentir-te VIP a les terrasses dels hotels. Més grans o més petites, amb més o menys vegetació, totes compten amb un encant molt especial. Terres de fusta o delicats tendals blancs, zones Chill out amb sofàs, puffs i tauletes per gaudir d’un còctel o un aperitiu amb vistes a la ciutat i, de banda sonora, bona música en directe. Sempre ens quedem a peu de carrer quan anem de “terraceo” i ens perdem tota la màgia que habita a l’àtic de Barcelona. Quan ho provis, segur que voldràs repetir!

Instagram. L’escenari del concurs fotogràfic de #setmanaterrasses15. Què seria dels bons moments si no poguéssim fotografiar-los i compartir-los amb els adorables filtres d’Instagram i etiquetar-amb els seus addictius hashtags #?
Doncs bé, a través del nostre compte d’Instagram, @mesqhotels, llancem el concurs #setmanaterrasses15. Ben aviat us donarem tots els detalls!

hotel-terraces-2015

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.