Servicios de traducción de calidad para empresas de todo el mundo- àmplia gamma de serveis de traducció a empreses de tot el món. Estem especialitzats en traduccions d’alta qualitat

0
287

MONDAY TRANSLATIONS proporciona una àmplia gamma de serveis de traducció a empreses de tot el món. Estem especialitzats en traduccions d’alta qualitat en els camps següents: publicitat, periodisme, màrqueting, tecnologia, medicina i farmacèutica, economia i finances, jurídic, construcció, Tecnologies de la Informació, assegurances, oci, comunicació, sector immobiliari, electrònica, medi ambient i pàgines web en general, entre d’altres.

 

El servei de traducció es duu a terme seguint les normatives de qualitat per a serveis de traducció ISO 9001:2000 i UNE-EN-15038: 2006.

 

www.mondaytranslations.com

logo2

 

 

MONDAY TRANSLATIONS proporciona una amplia gama de servicios de traducción a empresas de todo el mundo. Estamos especializados en traducciones de alta calidad en los siguientes campos: publicidad, periodismo, marketing, tecnología, medicina y farmacéutica, economía y finanzas, legal, construcción, IT, seguros, ocio, comunicación, sector inmobiliario, electrónica, medio ambiente y páginas Web en general, entre otros.

El servicio de traducción se realiza siguiendo las normativas de calidad para servicios de traducción ISO 9001:2000 y UNE-EN-15038:2006.

 

www.mondaytranslations.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.