Altres mesures de protecció son posibles començant per la prevenció.

0
606

Text d’un naturòpata francès.

«Molest que dia rere dia i cada vegada una mica més, en el cor de la pandèmia, els mitjans no donen explicacions sobre el funcionament del nostre sistema immunològic.

DESDE HOY NO TE ENGAÑARAN CON EL COVID-19 from jesus cediel on Vimeo.

Constantment, se’ns insta a cercar protecció externa que ens salvi: comprar màscares i comprar gels hidroalcohòlics sense especificar que aquests gels no s’han d’utilitzar durant diversos dies seguits perquè, a força d’etanol, eliminaran la primera barrera immune natural del nostre cos: les bacteris i la pel·lícula de lípids de la nostra pell, que és una barrera per als virus… Això també es deu a l’ús excessiu de productes antibacterians en els darrers anys, i un malentès sobre el paper dels bacteris en la nostra immunitat, en el que els nostres cossos es tornen més sensibles any rere any.

Com més fem servir aquests gels a base d’alcohol, més permeables i sensibles a l’epidermis són els virus… Donem-li prioritat als sabons clàssics!

Després, els mitjans comencen a parlar-nos d’una solució que també vindria de fora: un futur tractament farmacològic o una vacuna les avaluacions d’autorització de comercialització de la qual segurament seran descuidades per raons d’«emergència»…

En quin moment se li ha explicat a la població que tots tenim la capacitat d’enfortir naturalment el nostre sistema immunològic en uns pocs dies (els joves) o en unes poques setmanes? Això certament no evitaria la propagació del suposat virus, sinó que enfortiria les nostres defenses contra aquests i, per tant, reduiria la proporció de casos greus, per curar molt més ràpid a la llar.

Per què no involucrar en els canals d’informació de les plataformes, que dediquen el 95% del seu temps sobre aquest tema durant diverses setmanes, a professionals de la salut que parlin sobre prevenció, com nutricionistes, naturòpates, fitoterapeutes, que podrien realitzar un immens treball d’informació i prevenció a prop del públic i així alleujar els metges que estan al front?

Per què no dir-li a la gent que menjar escombraries, com els productes industrials, processats i refinats és el primer que destrueix les nostres defenses immunes?

Que l’eficiència del nostre sistema immunitari depèn estretament de la qualitat de la nostra flora intestinal (i, per tant, de la qualitat del que mengem).

De manera que les verdures i fruites vives, crues, locals i de temporada són la millor manera d’enfortir ràpidament les nostres reserves minerals, necessàries per a la immunitat.

Per què no explicar que el dejuni enforteix el sistema immunitari en només tres dies?

Per què no parlar sobre els beneficis de la dutxa freda que en pocs dies augmenta el nivell de certs limfòcits T?

Per què no explicar que plantes com l’equinàcia, l’astràgal, el saüc, la gavarrera, en les seves formes concentrades, augmenten les defenses immunes en unes poques setmanes? (Llavors hauríem tingut temps des que va aparèixer el suposat virus…).

Per què no parlar sobre l’efectivitat dels olis essencials antivirals? A més de vitamina C en altes dosis i minerals traça com zinc i seleni?

Per què no parlar sobre la importància de l’activitat física i els estudis recents que proven la ràpida efectivitat del ioga per a enfortir el sistema immunològic?

Per què no explicar que la por és immunosupressora? (No obstant això, és l’única emoció transmesa en aquest moment pels principals mitjans de comunicació…) un nivell d’ansietat que afebleix la immunitat cada dia…

Per què no explicar a les persones que tenen dins d’elles un potencial de defensa i curació que és infinitament més poderós que qualsevol droga al món i que pot activar-se ràpidament? El nostre cos és una veritable màquina de curació.

En aquest període, quan finalment tenim temps, és hora d’interessar-nos en el nostre propi funcionament, reclamar el nostre poder personal, prendre el control de la nostra salut i el nostre futur».

Moltes gràcies per compartir aquesta informació.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.