Catalan Way. La Via Catalana al Món – Via Catalana – Omplim les Terres de l’Ebre!

0
240


ANC-Via-Catalana

La Via Catalana Internacional cap a la Independència ha estat organitzada pel Consell de les Assemblees Exteriors de l’ANC amb la col·laboració de les Comunitats Catalanes de l’Exterior i de Catalans al Món. Coordinació rebuda de material i edició a càrrec de l’Equip Audiovisual de l’ANC.

Un gran agraïment als catalans, les catalanes, els amics i les amigues de Catalunya que han participat a la Via Catalana Internacional a

Wien, Szczecin, Roma, Córdoba, Hong Kong, Everest, Sarajevo, Curitiba, Rio de Janeiro, Castelar, Montevideo, Rosario, Buenos Aires, Boulder, Los Angeles, São Paulo, Quito, Toronto, Paraná, Tokyo, Hamburg, Edinburgh, Berlin, Koeln, Mumbai, Mannheim, Frankfurt am Main, Lisboa, München, Tulum, Beijing, Houston, Auckland, Mexico DF, San José, Santiago de Chile, Oslo, Puebla, Trondheim, Guadalajara, Manchester, Helsinki, Geneve, London, Johannesburg, Zurich, New York City, Miami, Bergen, Reykjavík, Asunción, Copenhagen, Perth, Brisbane, Vancouver, Wellington, Managua, Sydney, Lima, Bogota, Stockholm, Melbourne, Brusselles, Bangkok, Lausanne, Seattle, Montréal, Atlanta, Raleigh, Dublin, Praha, Jerusalem, Mbour, Boston, Paris, Zadar, Budapest, Washington, Dubrovnik, Venezia, Doha, Medellín, Shenyang, Cincinnati, Luxembourg, Toulouse, Den Haag, Panama, Cork, Dubai, Querétaro, Kassel, Guangzhou, San Francisco, Independence, Dallas, Chicago, Minneapolis, Seoul, Warszawa, Athenai, Andorra la Vella, Paris-Eurodisney, Serekunda, Belo Horizonte, Ljubljana, La Baule, Strasbourg, Gibraltar, Stuttgart, Hesseng, Alghero, Lyon, Bilbao, Pokhara, Shanghai… (i les ciutats que s’hagin afegit després de l’edició d’aquest vìdeo).

 

Video of the Catalan Way in London on 31 August 2013. More than 800 people made a human chain of 600 meters in front of the British House of Commons in support of the independence of Catalonia. #ViaLondon is part of the International Catalan Way to Independence (http://way.catalanassembly.org) and was organized by the ANC London, with the support of CatalansUK (http://www.catalansuk.com) and Som i Serem (http://www.som-i-serem.cat).

Últim vídeo promocio

Els ebrencs Germà Bel, Pep Suñé, Andreu Carranza, Ferran Bel, Carme Forcadell i molts més fan una crida a omplir la Via Catalana al seu pas per les Terres de l’Ebre. Som molts, però hem de ser molts més! Inscriu-te a la Via Catalana cap a la Independència a via.assemblea.cat

Xeic! és un gran descobriment!! Tornarem una gran cançó (i millor clip) que vaig sentir a l’Acampada Jove 2013, i que des de llavors no deixo d’escoltar. Veient les cançons dedicades a la VIA CATALANA crec que aquesta és molt més reivindicativa, i per mi una gran proposta alternativa. BATEGA2013

Aquí la web amb la seva música gratuïta: www.xeic.cat
UNA PASSADA!!

I la seva presentació oficial:

Tornarem. Amb un crit directe i contundent, Xeic! ens sorprèn en el nou videoclip en defensa de la llengua catalana. El to reivindicatiu del nou disc de la banda ebrenca, Batecs, agafa com a senyera una peça enèrgica i compromesa, i escampa arreu del país la fermesa i la pluralitat de veus que reclamen la defensa de la cultura catalana, gràcies a la implicació de diverses personalitats de la música, les lletres i els mitjans.
Els següents noms han col·laborat en un projecte que desitja fer pinya i reforçar la cultura i la llengua catalanes, amb l’objectiu d’agrair i esperonar els milers de ciutadans anònims que, malgrat no aparèixer en el videoclip, refermen amb la lluita constant la necessitat de protegir el català.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.