Com es pot vincular un campionat del mon de natació amb un sorteig de Loteria nacional- increible pero cert -Gairebé 3 milions d’euros que poden portar de “Nada a todo”

0
317

loteria_finalGairebé 3 milions d’euros que poden portar de “Nada a todo”

Amb l’inici de la competició en els 15ns FINA Campionats del Món de Natació no només estan en joc les medalles sinó el sorteig commemoratiu de Loterias y Apuestas del Estado. Per 6 € d’aposta, el valor d’un dècim de loteria, el guanyador pot aconseguir fins a 2.940.000 €

Com a part de la promoció de Loteria Nacional, que enguany compleix 250 anys d’història, s’ha creat un pòster especial amb el lema “Nada, nada, nada, nada, nada, todo” fent una clara al·lusió al món de la natació ja la possibilitat de passar de res a tot per al guanyador o guanyadora del sorteig.

El nedador de 50 metres esquena Aschwin Wildeboer és la imatge que representa Barcelona 2013 en l’edició especial del desè diari de loteria. El sorteig es durà a terme el dissabte 20 de juliol coincidint amb l’arrencada de la competició en les proves d’aigües obertes, salts i natació sincronitzada.

El suport de Loterias y Apuestas del Estado al món de la natació ja es va fer palesa en els Campionats del Món de 2003 celebrats a Barcelona. En aquesta ocasió volien repetir l’aposta i tenir el sorteig “Mundials de Natació 2013” tal com ells mateix ho han anomenat.

Els premis

Tots els números consten de 10 sèries, cada sèrie costa 60 € per tant el premi per sèrie és de 600.000 €, 60.000 € per dècim.

A més està el premi especial en el qual ha de coincidir que un mateix dècim el número premiat, la sèrie i la fracció. En aquest cas l’afortunat aconseguiria 2.940.000 €.

Benvinguts al planeta aigua.

mundial-natacioUs donem la benvinguda al primer “capbussó” al Planeta Aigua, la comunitat virtual dels entusiastes de la natació i seguidors de Barcelona 2013 que pretén traslladar a tots el missatge de la importància que té l’element aigua i la urgent necessitat que tenim tots d’utilitzar-la responsablement i de conservar-la.

Gemma Mengual és la primera ambaixadora del Planeta Aigua i des d’ara la seva imatge anirà lligada a la d’aquest ambiciós projecte, un punt de trobada per tots aquells que vulguin compartir experiències i divulgar iniciatives amb un nexe d’unió: l’aigua

Barcelona és la seu dels Mundials de natació de 2013 i la capital del Planeta Aigua. Fes-te membre d’aquesta comunitat i participa!

Tots cabem al Planeta Aigua, no només els nedadors, perquè a tots ens afecta el futur de l’aigua. Des d’ara i fins a la celebració dels Mundials de Barcelona, al 2013, la millor forma de viure el màxim esdeveniment internacional d’aquest esport és participant en el projecte Planeta Aigua.

Ser habitant d’aquesta comunitat, lluint les ganyes identificatives, suposa compartir experiències i ser partícip en les nombroses accions que s’aniran desenvolupant. Afeccionats, entusiastes de l’aigua, esportistes, periodistes i per descomptat nedadors han de ser els primers habitants d’un planeta ple d’energia que els convertirà en els protagonistes dels Mundials 2013.

La participació i les idees de tots vosaltres, habitants del Planeta Aigua, ens ajudaran a convertir a Barcelona 2013 en el millor mundial mai organitzat.piscina-sant-jordi-mundials-2013 castell-acuatic

Uneix-te al Planeta Aigua. Benvingut a Barcelona 2013.

 

Casi 3 millones de euros que pueden llevar de “Nada en todo”

Con el inicio de la competición en los 15os FINA Campeonatos del Mundo de Natación no sólo están en juego las medallas sino el sorteo conmemorativo de Loterias y Apuestas del Estado. Por 6 € de apuesta, el valor de un décimo de lotería, el ganador puede conseguir hasta € 2.940.000

Como parte de la promoción de Lotería Nacional, que este año cumple 250 años de historia, se ha creado un póster especial con el lema “Nada, nada, nada, nada, nada, todo” haciendo una clara alusión al mundo de la natación ya la posibilidad de pasar de nada a todo para el ganador o ganadora del sorteo.

El nadador de 50 metros espalda Aschwin Wildeboer es la imagen que representa Barcelona 2013 en la edición especial del décimo diario de lotería. El sorteo se llevará a cabo el sábado 20 de julio coincidiendo con el arranque de la competición en las pruebas de aguas abiertas, saltos y natación sincronizada.

El apoyo de Loterias y Apuestas del Estado en el mundo de la natación ya se hizo patente en los Campeonatos del Mundo de 2003 celebrados en Barcelona. En esta ocasión querían repetir la apuesta y tener el sorteo “Mundiales de Natación 2013” tal como ellos mismo lo han llamado.

Los premios

Todos los números constan de 10 series, cada serie cuesta 60 € por tanto el premio por serie es de 600.000 €, 60.000 € por décimo.

Además está el premio especial en el que debe coincidir que un mismo décimo el número premiado, la serie y la fracción. En este caso el afortunado conseguiría € 2.940.000.
Bienvenidos al planeta agua.

mundial-natacioUs damos la bienvenida al primer “chapuzón” en el Planeta Agua, la comunidad virtual de los entusiastas de la natación y seguidores de Barcelona 2013 que pretende trasladar a todos el mensaje de la importancia que tiene el elemento agua y la urgente necesidad que tenemos todos de utilizarla responsablemente y de conservarla.

Gemma Mengual es la primera embajadora del Planeta Agua y desde ahora su imagen irá ligada a la de este ambicioso proyecto, un punto de encuentro para todos aquellos que quieran compartir experiencias y divulgar iniciativas con un nexo de unión: el agua

Barcelona es la sede de los Mundiales de natación de 2013 y la capital del Planeta Agua. Hazte miembro de esta comunidad y participa!

Todos cabemos en el Planeta Agua, no sólo los nadadores, porque a todos nos afecta el futuro del agua. Desde ahora y hasta la celebración de los Mundiales de Barcelona, ​​en 2013, la mejor forma de vivir el máximo evento internacional de este deporte es participando en el proyecto Planeta Agua.

Ser habitante de esta comunidad, luciendo las agallas identificativos, supone compartir experiencias y ser partícipe en las numerosas acciones que se irán desarrollando. Aficionados, entusiastas del agua, deportistas, periodistas y por supuesto nadadores deben ser los primeros habitantes de un planeta lleno de energía que los convertirá en los protagonistas de los Mundiales 2013.

La participación y las ideas de todos vosotros, habitantes del Planeta Agua, nos ayudarán a convertir a Barcelona 2013 en el mejor mundial nunca organitzat.piscina-sant-jordi-mundiales-2013 castillo-acuatico

Únete al Planeta Agua. Bienvenido a Barcelona 2013.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.