Espacio de vida Crisálida. Espacio de aprendizaje libre – L’Albada, espacio de educación viva y respetuosa

1
475

Coopfunding continua fent els seus primer passos com a plataforma de cofinançament lliure i cooperatiu i en aquestes darreres setmanes, hi ha dos projectes d’educació lliure que s’han incorporat a la Plataforma.

Es tracta de:

1. Espai de Vida Crisàlida . Espai d’aprenentatge lliure.

El projecte de l’Espai de Vida Crisàlida, és un espai d’aprenentatge i educació lliure, que neix del poder donar resposta a les necessitats vitals d’un grup d’infants i de llurs famílies, per tal de poder créixer, desenvolupar-se, descobrir-se i descobrir el món, sempre des d’un respecte absolut vers la nostra essència com a ésser humà i vers les nostres necessitats autèntiques.

Crisàlida, es posa en marxa el setembre al Bages, vinculat a l’associació Irehom i està intentant aconseguir 15000 euros per poder arrancar.

La campanya de Crisàlida té previt d’acabar-se el 12 d’agost.

http://www.coopfunding.net/campaigns/espai-de-vida-crisalida/

 

2. L’Albada, espai d’educació viva i respectuosa

L’associació L’Albada, treballa per una educació viva, integral i respectuosa, així com per una materno-paternitat participativa, donant suport i eines a les famílies que s’acosten a ella. L’activitat més regular i constant és de dilluns a divendres: L’Albada s’obre a les famílies que vulguin donar aquest tipus d’acompanyament a l’educació dels seus fills i filles en l’Espai per a una Educació Viva i Respectuosa.

L’Albada, encararà el setembre el seu 4rt any en funcionament, a Arbucies, i està intentant aconseguir 10000 euros, per poder sostenir el projecte i millorar les instal·lacions.

La campanya de l’Albada té previst d’acabar-se el 29 de juliol.

http://www.coopfunding.net/campaigns/lalbada-educacio-viva/

Des de Coopfunding, celebrem que projectes com aquests, d’educació lliure i respectuosa, escolleixin comptar amb el nostre suport i us convidem a tots i totes, a fer possible les seves fites, que son les de totes les que creiem que l’educació és un dels pilars fonamentals per una transformació integral d’aquesta societat i dels èssers humans que hi convivim.

www.coopfunding.net

 

 

 

CAST

Coopfunding continúa haciendo sus primero pasos como plataforma de cofinanciación libre y cooperativa y en estas últimas semanas, hay dos proyectos de educación libre que se han incorporado a la Plataforma.

Se trata de:

1. Espacio de vida Crisálida. Espacio de aprendizaje libre
El proyecto del Espacio de Vida Crisálida, es un espacio de aprendizaje y educación libre, que nace del poder dar respuesta a las necesidades vitales de un grupo de niños y de sus familias, para poder crecer, desarrollarse , descubrirse y descubrir el mundo, siempre desde un respeto absoluto hacia nuestra esencia como ser humano y hacia nuestras necesidades auténticas.

Crisálida, se pone en marcha en septiembre el Bages, vinculado a la asociación Irehom y está intentando conseguir 15000 euros para poder arrancar.

La campaña de Crisálida tiene previsto que se finalice el 12 de agosto.
http://www.coopfunding.net/es/campaigns/espacio-de-vida-crisalida/

2. L’Albada, espacio de educación viva y respetuosa

La asociación L’Albada, trabaja por una educación viva, integral y respetuosa, así como por una materno-paternidad participativa, apoyando y herramientas a las familias que se acercan a ella. La actividad más regular y constante es de lunes a viernes: L’Albada se abre a las familias que quieran dar este tipo de acompañamiento a la educación de sus hijos e hijas en el Espacio para una Educación Viva y Respetuosa.

La Albada, encarará en septiembre su 4 º año en funcionamiento, en Arbucies, y está intentando conseguir 10000 euros, para poder sostener el proyecto y mejorar las instalaciones.

La campaña de la Albada está previsto que se finalice el 29 de julio.

http://www.coopfunding.net/es/campaigns/lalbada-educacion-viva/

Desde Coopfunding, celebramos que proyectos como estos, de educación libre y respetuosa, escojan contar con nuestro apoyo y os invitamos a todos y todas, a hacer posible sus metas, que son las de todas las que creemos que la educación es uno de los pilares fundamentales para una transformación integral de esta sociedad y de los seres humanos que convivimos en ella.

www.coopfunding.net/es/

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.