flashmob per la independencia a la plaça catalunya

0
216

El Flashmob por la independencia de Catalunya se llevó a cabo el 18 de marzo de 2012 a las 12.00 en la plaza Catalunya de Barcelona. 8500 personas llenaron el centro de la plaza con barretinas, senyeres y estelades en una acción flashmob que duró menos de 5 minutos. El objetivo de esta iniciativa es dar a conocer por todo el mundo la necesidad que tiene Catalunya de ser independiente para asegurar su futuro como nación. Todos los pueblos tienen derecho a la libertad y el deber de ser libres. España nos roba la libertad y ha sido la ruina moral, política y económica de los catalanes. Para que Catalunya sea un país más justo, más digno, más avanzado, más abierto y más responsable debe disponer del derecho a decidir. Una Catalunya con futuro necesita la independencia.

Flashmob for the independence of Catalonia was recorded on the 18th of March 2012 at 12pm at the Plaça Catalunya, in Barcelona. 8.500 people filled the centre of the square with “barretines” and separatist flags in a flash action that lasted less than 5 minutes. The objective of this initiative is to promote through the network the needs of Catalonia to be independent to ensure its future as a nation. The peoples of all nations have the right to be free, and it is their duty to exercise that right. Spanish rule has taken away our freedom, and brought the Catalan people to the brink of moral, political and economic ruin. If Catalonia is to be a land of more just and favourable conditions, a land of greater dignity and advancement, a land of open arms and accountability, then its people must take hold of the right to make their own decision. If there is to be a Catalonia tomorrow, it must be sovereign and independent.

Flashmob per la independència de Catalunya, realitzat el 18 de març de 2012 a les 12h a la plaça Catalunya de Barcelona. 8500 persones van omplir el centre de la plaça Catalunya amb barretines, senyeres i estelades en una acció flasmob que va durar menys de 5 minuts. L’objectiu d’aquesta iniciativa és donar a conèixer arreu del món la necessitat que té Catalunya de ser independent per tal d’assegurar el seu futur com a nació. Tots els pobles tenen el dret a ser lliures i el deure de ser-ho. Espanya ens roba la llibertat i és i ha estat la ruïna moral, política i econòmica dels catalans. Perquè Catalunya sigui un país més just, més digne, més avançat, més obert i més responsable ha de disposar del dret a decidir. A una Catalunya amb futur li cal la independència.

Si vols ser patrocinador o vols el DVD i l’adhesiu del flashmob per la independència: http://www.verkami.com/projects/1634-flashmob-per-la-independencia

Segueix-nos a Facebook: // Like Us On Facebook:
http://www.facebook.com/Flashmobperlaindependencia

Idea i organització // Idea and organitzation
Col·lectiu YouCat

Web del flashmob:
http://flashmobindependencia.wordpress.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.