Programació defectuosa en el open House 48 hores per culpa d´uns horaris erronis i fulstrans

0
300

Comentari personal del creador del bloc: La idea del Open House Barcelona es molt bona pero lorganització d´horaris es molt dolenta i porta a fer kilometres inultiment dins la ciutat perque tot i arribar tres quarts d´hora abans del tancament m´han dit avui diumenge en 3 ocasions que no es podia entrar i això fot molt si vens de lluny, primer m´ha passat al col-legit de les Teresianas , més tard a un hotel del passeig de Gracia i a la tarda al Hotel mirarmar, i en els 3 casos faltaban 45 minuts segons el horari de la programació.

Finalment no he pogut entrar al hotel Miramar pero he pogut fer una foto de las piscinas entrant desde les terraces més o menys públiques.

miramar

Open House Barcelona vol posar en valor el Patrimoni Arquitectònic de Barcelona i el seu desenvolupament en els darrers 300 anys, explicant com els fets del 1714 van influir en el creixement urbanístic i en l’arquitectura de la ciutat condicionant la morfologia de la ciutat actual.

 

És la principal cita de la ciutat de Barcelona amb l’arquitectura, un cap de setmana al mes d’Octubre de portes obertes a més de 150 edificis de tot tipus, forma i mida. Una iniciativa de l’associació Open House Barcelona.

Open House‘ ofereix l’oportunitat d’experimentar l’arquitectura de forma excepcional i completament de franc. Les activitats de l’Open House conviden a tothom a explorar i entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat. Aquest esdeveniment, va començar a London l’any 1992, i des de a les hores ‘Open House’ s’està introduint arreu del món: New York, Dublin, Galway, Tel Aviv i ara Barcelona.

miramar-terraza

48H OPEN HOUSE BCN, un projecte obert a tothom i sense ànim de lucre que va començar a Barcelona l’any 2010. Una iniciativa transversal, adreçada especialment als barcelonins, que implica la participació de diferents agents socials, tècnics i artístics per “obrir la bona arquitectura a la ciutat”. L’Objectiu és fer-los viure l’arquitectura i la ciutat, donant-los l’oportunitat de remirar-la.

 

Casa Sayrach-2 Casa Sayrach-3 Casa Sayrach-4 Casa Sayrach CNMC-1 CNMC

 

 


Els arquitectes que han dissenyat l’obra, els usuaris, o els encarregats de la planificació d’una zona de la ciutat són els mediadors que els ajuden a fer entendre què és l’arquitectura, suggerint-los itineraris, i proposant-los activitats i conferències completament gratuïtes.

25.000 vistes el primer any i 35.000 el segon any, demostren un nivell d’interès en creixement per l’arquitectura i l’urbanisme dels nostres ciutadans. Ha estat una iniciativa valorada i participada per diferents sectors: 600 persones voluntàries, 22 entitats col·laboradores, i més de 100 propietaris públics i privats. La implicació de més de 100 arquitectes ha estat fonamental per aconseguir un intercanvi cultural entre visitants, usuaris i autors.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.