VISITANT “LLAVORS QUEVIURES BIOLÒGICS” ENS DONEM COMPTE DE LA IMPORTÀNCIA CREIXENT DEL MÓN NATURAL, QUE ABASTA CADA DIA MÉS I MÉS ÀMBITS I ESPAIS.

0
396

El primer que veu el visitant o client és la fruita i els cistells per comprar-la i completar la feina adquirint alguns dels productes i objectes que la casa proposa.

Dubtes? La Desireé els aclareix aportant dades científiques, coneixements i molta intuició.

La visita, insisteixo, és fascinant i us suggereixo dedicar-hi temps. Des de la fuita i la verdura de l’entrada fins als productes “raw”, des de l’aigua de Benassal fins a algunes cerveses artesanes, des dels rotlles d’alumini de cuina -reciclat, naturalment- fins a productes de neteja, alguns estris, productes de bellesa, llibres i documentació.

“LLAVORS” és una botiga enciclopèdica. Cap dels seus racons, cap de les prestatgeries, taules i expositors és banal. Cada paquet, cada ampolla, cada mínima caixeta o sobre o paquet és una sorpresa positiva, interessant i estimulant.

DE NOU A CIUTAT, AMB MÉS ENERGIA QUE MAI, IDEES NOVES I GANES DE FER-HO ENCARA MILLOR.

Hem vingut carregats d’energia i de bones sensacions. Bones i positives, amb la voluntat de mirar el món que ens envolta amb ganes d’actuar, d’intervenir, d’aportar petites o grans solucions, idees i formes de fer i de pensar.
El món serà el que vulguem que sigui.
Per aconseguir-ho només hi hem de posar temps, feina i ganes.
Venim a més amb la mirada plena de colors, de sol, de boscos ombrívols, de fruites saborosíssimes i de capvespres suggeridors.
De mirar el cel -coneixeu algun espectacle més potent?- i de compartir totes i cada una de les vivències amb els més petits i amb els que ens han precedit.
Fascinats per la vida, pel món, per tot el que ens envolta.
Contents de retrobar-vos. Molt contents.
Us esperem, amics!!

Llavors Queviures biologics from videos ines on Vimeo.

2

A LLAVORS QUEVIURES BIOLÒGICS som éssers agradable i deliciosament humans i ens agraden les vacances com a la resta del món.

Les aprofitem per entrar en contacte íntim amb la natura, els elements, la terra i la infinitat de coneixements i de valors que tot plegat ens aporta.
Aprofitem els dies per descobrir, per conèixer, per experimentar i compartir. Moltes d’aquestes experiències ens serviran per la tasca professional a la botiga. Productes nous, noves varietats de fruita, de llegums i de verdura, noves formes de preparar i de consumir.
Els dies que ens atorguem seran profitosos i ens permetran transmetre bona part del que aprendrem.
Tot plegat forma part de la nostra il.lusió d’ara mateix i de la il.lusió renovada que aportarem quan tornem a obrir dilluns dia 24, donant pas a una temporada rica en novetats, en coneixements i en noves i millors formes de cuidar-nos i de viure.Ya disponible en Llavors queviures biologics!!!
Vitalidad y energía!!
Respuesta inmunitaria
Equilibrio metabólico
Antioxidantes y alcalinizantes
Microorganismos beneficios

Estem al carrer : C/ Villarroel, 62, baixos dreta
08011 – Barcelona
Barcelona
Tel. 931 777 210
E-mail: desiree52@hotmail.com

1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.